Over Verkeersschool GoPro

Verkeersschool GoPro is een verkeersschool die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Verkeersschool GoPro is meer dan alleen autorijles. “Wij leiden zelfverzekerde automobilisten op die de verkeersregels goed kunnen toepassen door hun uitmuntende kennis van wet- en regelgeving. Ze zullen een perfecte voertuigbeheersing en verkeersinzicht ontwikkelen en kunnen adequaat en correct handelen. Bij dit alles staat de verkeersveiligheid centraal”. – alsus rij-instructeur Chantal van den Goorbergh.

De oprichter van Verkeersschool GoPro, Eddy van den Goorbergh, is al ruim 30 jaar rij-instructeur. Hij heeft zich gespecialiseerd in rij- en faalangst (gediplomeerd rij-instructeur) en is getraind in het begeleiden en trainen van leerlingen met een autisme spectrum stoornis. Iedere leerling zal op een persoonlijke manier en allemaal in zijn of haar eigen tempo opgeleid worden tot een professionele automobilist.

Haaglanden

Verkeersschool GoPro geeft autorijlessen in de plaatsen Zoetermeer, Voorburg-Leidschendam, Stompwijk, Zoeterwoude, Benthuizen, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Berkel en Rodenrijs, Leidschenveen en Ypenburg.

Verkeersschool GoPro – “The key to safety”

30

Jaar ervaring

4

Instructeurs

Wij geven rijles in: Zoetermeer Zoeterwoude Benthuizen Pijnacker Bleiswijk Nootdorp Rijswijk Den Haag Delft Leidschendam Voorburg Delfgauw Berkel en Rodenrijs Bergschenhoek Bleiswijk Ypenburg Leidschenveen

Staat jou woonplaats hier niet bij? Neem dan contact met ons op voor eventuele mogelijkheden.

Visie

Verkeersscholen zijn mede verantwoordelijk voor de veiligheid van weggebruikers, ongeacht in wat voor vorm, door het gebruik van de weg door automobilisten. Zij zijn immers verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe weggebruikers middels een auto. Bij GoPro staat het afleveren van goed opgeleide automobilisten centraal, met als uitgangspunt bovenstaande veiligheid.

“The key to safety”

Missie

Wij vinden het heel belangrijk om bij te dragen aan een veilig weggebruik, zowel voor bestuurders als voetgangers. Om dit te bereiken leiden wij zelfverzekerde automobilisten op. Automobilisten die hun rijbewijs hebben gehaald met behulp van GoPro kernmerken zich door:

  • Verkeersregels

    Hun uitmuntende kennis van wet- en regelgeving

  • Voertuigbeheersing en verkeersinzicht

    Hun adequaat en correct handelen

  • Verkeersveiligheid

    Hun bewustzijn van hun rol en bijdrage binnen de verkeersveiligheid

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!