Ervaringsverhalen

Lees hier wat onze leerlingen van Verkeersschool GoPro vinden. Aan het woord zijn zowel de huidige leerlingen als de gelaagde.

Super blij met Verkeersschool GoPro. Kijk elke les weer uit met zo’n goede rijinstructeur!

Frederique Guyt

Ik vind het een top rijschool. Ze geven goed les en je leert heel snel. Ik heb het erg naar mijn zin en kijk altijd uit naar de volgende rijles.

Nathalie van der Marel

Super fijn gelest! Ze geven je duidelijke uitleg ! En in 1x geslaagd!

Lalisha Vaders

Beide kinderen van ons zijn super snel geslaagd voor hun rijbewijs. En hebben een leuke leerzame tijd gehad. Nu zijn het beide top chauffeurs. Met dank aan Gopro!

Manon Kleij

Mijn zoon Youri ook in 1 x geslaagd en dus nu gaat mijn dochter Cindy ook lessen bij Verkeersschool Gopro. Top!

Ronald Vesters

Inmiddels 13 jaar mijn Rijbewijs, 0 schades, 0 boetes (even afkloppen). Zegt niet alleen wat over mijn gevoel voor rijden maar zeker over de beste leermeester!

Wesley Vaders

Een van de beste die er is! Met geen fouten maar leer momenten. Zeker een aanrader om in een keer je rijbewijs te kunnen halen!

Julian Metz

Ik vind verkeersschool GoPro een goede rijschool, omdat je nooit fouten maakt maar leermomenten. Ze laten je met een goed gevoel de auto instappen en nemen alle tijd voor je. Ik verheug me iedere keer weer op de volgende rijles!

Jasmijn van den Goorbergh

Top instructeurs super lessen gehad en natuurlijk snel en in 1 keer geslaagd.

Demi Kleij

Altijd goede rijlessen gehad , nu bijna 5 jaar verder en nog steeds hoor ik tips in mijn hoofd die ik heb geleerd van mijn rij instructeur! Zeker een aanrader en het belangrijkste: in 1 keer geslaagd!

Deveny Vaders

Ik ben inmiddels geslaagd en ik kijk heel positief terug op mijn ervaring met mijn rij-instructeur ed. De kwaliteit van de lessen zijn consistent en het was bovendien ook altijd heel gezellig!

Amer Al-Sabti

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!