Maak kennis met onze instructeurs

Onze ervaren instructeurs werken al ruim 30 jaar met veel plezier en nog steeds vol passie voor hun vak in de rijschoolbranche. Ze zijn in het bezit van een geldig bevoegdheidspas en volgen alle ontwikkelingen op de voet, zodat de kennis en bevoegdheid altijd up-to-date is.

Maak hier kennis met onze instructeurs.

Eddy van den Goorbergh

Eddy van den Goorbergh

Rij-instructeur sinds juni 1990, lesauto: Mercedes CLA

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat Eddy van den Goorbergh een zeer ervaren rij-instructeur is die zijn sporen in de rijschoolbranche meer dan eens heeft achtergelaten. Met zijn 30 jaar ervaring als rij-instructeur rijden er momenteel meer dan duizend automobilisten rond die door Eddy zijn opgeleid. Huidige en oud-leerlingen kenmerken hem als een rustige, serieuze (maar ook op z‘n tijd vol humor), bevlogen, maar professionele rij-instructeur. Het enthousiasmeren en coachen van leerlingen gaat de gehele opleiding door. Eddy haalt het beste uit zijn leerlingen naar boven. Zijn leerlingen krijgen ieder op hun eigen tempo les.

"Het is geen wedstrijdje. Een rijbewijs hebben is een serieuze zaak. Niet alleen om te kunnen autorijden, maar ook om als weggebruiker een veilige bijdrage te kunnen leveren aan de verkeersveiligheid. Deze verkeersveiligheid vind ik nog belangrijker dan alleen het ’papiertje’. Voor iedere leerling maak ik een persoonlijk rijplan. Een leerling maakt bij mij geen fouten, maar ervaart leermomenten." aldus Eddy van den Goorbergh.

Specialisaties: Praktijk- en theorielessen, autisme spectrum stoornis, rij- en faalangst, praktijkopleider rij-instructeurs, Commentary drive en bedrijfstrainingen.

Guido van Duinen

Guido van Duinen

Lesauto: BMW 3 serie Automaat

Guido is gespecialiseerd in het opleiden voor het rijbewijs B automaat. Da’s een mooie aanvulling op het gehele les aanbod voor Verkeersschool GoPro.
Eddy van den Goorbergh heeft als praktijkopleider ( Jongepier verkeersopleiding voor de instructeur) auto rijinstructie; Guido geheel zelfstandig het vak geleerd, hierdoor is de Missie en Visie van verkeersschool Go Pro geheel gewaarborgd.

Guido heeft als achtergrond een bedrijfseconomische opleiding en heeft na de succesvolle verkoop van zijn bedrijf gekozen voor een verdere uitbouw van zijn hobby; verkeer.

Hij geeft verder trainingen bij Veilig Verkeer Nederland en start binnenkort met de opleiding van de KNMV, K.I.G. rijinstructeur. Deze opleiding is eigenlijk voor motorrijinstructie maar zeer goed toepasbaar voor de autorijopleiding.
Met name veiligheidsrisico’s, opmerkzaamheid ontwikkeling en verkeersinzicht komen in deze opleiding nog uitgebreider aan de orde. Guido geeft les in onze BMW 3 serie automaat, voorzien van vele extra’s.

Mocht je dus kiezen voor de automaat opleiding ( het Nederlandse wagenpark gaat de komende jaren massaal over op E-rijden, en dat zijn alle automatische transmissies) dan ben je ook bij Verkeersschool GoPro aan het juiste adres!
“”Autorijden leren kan iedereen, maar krijg je wel voldoende bagage in je opleiding mee om ook jaar in jaar uit veilig te kunnen blijven deelnemen aan het verkeer. Ik ben ervan overtuigd dat alleen een goede rijinstructie/opleiding kan leiden tot een chauffeur die niet alleen veilig voor zichzelf en haar verkeersdeelnemers kan acteren, maar ook zorgt met het leren van de juiste inzichten, tactische handelingen en vaardigheden, het deelnemen in het drukke verkeer leuk en veilig blijft. De missie van verkeersschool GoPro is dan ook “het behalen van het rijbewijs is meer dan alleen de “”rose card””.
Plezier in autorijden, veilig thuiskomen, je prettig voelen achter het stuur, en die inzichten en (deel) handelingen aanleren, dat je een streepje voorblijft op je mede verkeersdeelnemers, ( nu, en in de toekomst!) dat is 100% autorijden, “”Fun, speed and safety drive can be combined”( auto-Motor und sport, heft 14, september 2014). En daar ben ik het helemaal mee eens!””

Graag tot spoedig in de BMW, “Freude am fahren””!

Chantal van den Goorbergh

Chantal van den Goorbergh

Rij-instructeur sinds juli 2016, lesauto: Audi A3 Sportback

In 2015 is Chantal van den Goorbergh gestart met haar opleiding als rij-instructeur. Ze is theoretisch opgeleid door Jongepier verkeersopleidingen en heeft de praktijkopleiding gevolgd bij Eddy van den Goorbergh. Sinds 2016 is ze gediplomeerd rij-instructeur. Chantal heeft als opleidingsachtergrond pedagogisch medewerker (SPW) en heeft jarenlang in managementfuncties gewerkt binnen de kinderopvang. Hierdoor kan zij de lesstof, zowel theorie als praktijk, perfect overdragen.

"Er wordt wel eens te makkelijk gedacht over het vak rij-instructeur, maar ik spreek uit ervaring dat de opleiding niet zomaar een opleiding is. De lat ligt hoog. Je leidt immers toekomstige automobilisten op die straks deel gaan nemen in het verkeer. Ik leid nu zelfverzekerde automobilisten op die de verkeersregels goed kunnen toepassen door hun uitmuntende kennis van wet- en regelgeving. Ze zullen een perfecte voertuigbeheersing en verkeersinzicht ontwikkelen en kunnen adequaat en correct handelen. Bij dit alles staat de verkeersveiligheid centraal”. – alsus rij-instructeur Chantal van den Goorbergh.

De oud-leerlingen en leerlingen die momenteel rijlessen volgen bij Chantal kenmerken haar als vriendelijk, spontaan, geduldig, didactisch bekwaam, professioneel en deskundig.

Specialisaties: Praktijk- en theorieles, autisme spectrum stoornis en rij- en faalangst.

Sanjit Chadda

Sanjit Chadda

Mijn naam is Sanjit Chadda. Sinds 2014 ben ik rij instructeur categorie B en sinds 2020 heb ik mijzelf aangesloten als ZZP’er bij Verkeersschool GoPro.
Met enthousiasme voer ik dagelijks mijn werk uit en heb passie voor het vak rij instructeur. Het coachen en begeleiden van leerlingen, ieder op zijn of haar eigen tempo, maakt het werk uitdagend. Daarnaast spreek ik diverse talen; Hindi, Afghaans, Iraans en Urdu.

Het leggen van een goede basis voordat je zelfstandig de weg opgaat is belangrijk, ik neem mijn werk dan ook serieus en streef naar een goed slagingspercentage.

Je bent altijd welkom voor een proefles!

Jeffrey

Jeffrey

Met veel enthousiasme, plezier en gepaste trots maak ik deel uit van het mooie team van GoPro. Ik heb een passie voor het coachen en helpen van anderen, daarnaast ben ik gek op auto’s en autorijden. Dit maakt dat ik dagelijks met veel plezier als rijinstructeur aan het werk ben. Ik besef dat rijlessen niet alleen gaan om het halen van je rijbewijs, je gaat daarna ook alleen de weg op. Daarom vind ik het belangrijk dat je als leerling uiteindelijk ontspannen en met vertrouwen achter het stuur zit. Een gedegen rijopleiding is hiervoor de basis. Een rijopleiding waarin vertrouwen, geduld, plezier, genoeg oefening en goede feedback centraal staan. Hiervoor ben je bij het team van Verkeersschool GoPro aan het juiste adres!

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!