Rijlessen in Leidschenveen

Wij bieden dagelijks rijlessen in Leidschenveen aan en rijden met onze leerlingen vele routes in heel Haaglanden. Routes die je straks ook tijdens het praktijkexamen zult rijden. Je hoeft dus echt niet in Zoetermeer, de stad waar wij gevestigd zijn, te wonen om bij ons opgeleid te worden tot een automobilist. Wij komen uiteraard naar jouw instapadres toe. Het instapadres geef je bij het inplannen van de volgende les(sen) zelf aan. En vanaf het moment dat je de lesauto daadwerkelijk instapt begint jouw rijles.

Haaglanden

Woon je dus in Leidschenveen , Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Stompwijk, Zoeterwoude, Benthuizen, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Berkel en Rodenrijs, Wateringen, Den Haag of Ypenburg? Dan kunnen jouw rijlessen morgen wellicht al starten. Samen gaan we er voor zorgen dat jij een professionele automobilist wordt.

Gratis proefles

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vandaag nog een gratis en vrijblijvende proefles aan. Je krijgt dan een rijles van 60 minuten waarmee je kennis maakt met de lesauto en de rij-instructeur. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken voor vragen op nummer 079-5000050

Verkeersschool GoPro

Verkeersschool GoPro is een verkeersschool die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Verkeersschool GoPro is meer dan alleen autorijles. “Wij leiden zelfverzekerde automobilisten op die de verkeersregels goed kunnen toepassen door hun uitmuntende kennis van wet- en regelgeving. Ze zullen een perfecte voertuigbeheersing en verkeersinzicht ontwikkelen en kunnen adequaat en correct handelen. Bij dit alles staat de verkeersveiligheid centraal”. – alsus rij-instructeur Chantal van den Goorbergh.
De oprichter van Verkeersschool GoPro, Eddy van den Goorbergh, is al ruim 27 jaar rij-instructeur. Hij heeft zich gespecialiseerd in rij- en faalangst (gediplomeerd rij-instructeur) en is getraind in het begeleiden en trainen van leerlingen met een autisme spectrum stoornis. Iedere leerling zal op een persoonlijke manier en allemaal in zijn of haar eigen tempo opgeleid worden tot een professionele automobilist.