Bekijk hier onze reviews vanuit meerdere kanalen;

Google;

Lynn Corneth
Lynn Corneth
03/08/2021
Top instructeurs! Nemen goed de tijd voor je
Sydney Wuhl
Sydney Wuhl
02/08/2021
Vandaag mijn rijbewijs gehaald met heel veel dank aan team GoPro, ik werd de volledige rit op een professionele manier opgeleid door mijn rij-instructeur Eddy zodat ik met volle zelfvertrouwen het examen in kon !
Iisan Sadhinoch
Iisan Sadhinoch
29/07/2021
Gisteren heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald bij Gopro!! Chantal, Guido en voornamelijk Ed bedankt voor alles!! Dankzij de goede rijlessen heeft Gopro mij een zelfverzekerde en goede rijontwikkeling gegeven, vergeleken met de rijschool waar ik eerst bij zat. Ik raad ook zeker iedereen aan om bij verkeersschool Gopro te gaan rijden. Nogmaals Gopro super bedankt voor alles en ik zal jullie gaan missen!
Ayse Daldal
Ayse Daldal
06/07/2021
Na vervelende rijervaringen bij een andere rijschool, ben ik gaan lessen bij verkeersschool GoPro. WAT EEN GOEDE KEUZE. Jeffrey Jagessar is een top rijinstructeur die niet opgeeft, geduldig is en zorgt dat jij zelfstandig en met zelfvertrouwen de weg op gaat. Omdat hij een NLP opleiding volgde, kon hij mij heel goed helpen om mijn zenuwen onder controle te houden, wat voor mij heel belangrijk was. En vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen!! Bedankt verkeersschool GoPro en Bedankt Jeffrey !
frankly mulligan
frankly mulligan
25/05/2021
Rijlessen van Eddy en Chantal waren zeer leerzaam, werd altijd de tijd voor je genomen. Veel demo's veel geleerd Veel gelachen en nog meer geleerd ook in een keer geslaagdik zeg als je een Pro wilt worden ben jij aan het juiste adres . GoPro bedankt
Angela San
Angela San
29/04/2021
Een fijne rijschool met vriendelijke, geduldige, rustige en oprecht geïnteresseerde opleiders. Ze zijn ook gespecialiseerd in verschillende stoornissen. Kortom een super rijschool en toppers naast je!
Jerney Pompe
Jerney Pompe
12/04/2021
Super rijschool! Ik heb gezellige en leerzame lessen gehad van Ed en een paar van Chantal. Hele fijne instructeurs en ze nemen echt de tijd voor je. Ben in 1x geslaagd en super blij met mijn rijbewijs! Zeker een aanrader!! Bedankt Eddy & Chantal
Meadow Koese
Meadow Koese
12/04/2021
Hele fijne en gezellige lessen gehad! Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!

Facebook;

Evaringsverhalen:

Super blij met Verkeersschool GoPro. Kijk elke les weer uit met zo’n goede rijinstructeur!

Frederique Guyt

Ik vind het een top rijschool. Ze geven goed les en je leert heel snel. Ik heb het erg naar mijn zin en kijk altijd uit naar de volgende rijles.

Nathalie van der Marel

Super fijn gelest! Ze geven je duidelijke uitleg ! En in 1x geslaagd!

Lalisha Vaders

Beide kinderen van ons zijn super snel geslaagd voor hun rijbewijs. En hebben een leuke leerzame tijd gehad. Nu zijn het beide top chauffeurs. Met dank aan Gopro!

Manon Kleij

Mijn zoon Youri ook in 1 x geslaagd en dus nu gaat mijn dochter Cindy ook lessen bij Verkeersschool Gopro. Top!

Ronald Vesters

Inmiddels 13 jaar mijn Rijbewijs, 0 schades, 0 boetes (even afkloppen). Zegt niet alleen wat over mijn gevoel voor rijden maar zeker over de beste leermeester!

Wesley Vaders

Een van de beste die er is! Met geen fouten maar leer momenten. Zeker een aanrader om in een keer je rijbewijs te kunnen halen!

Julian Metz

Ik vind verkeersschool GoPro een goede rijschool, omdat je nooit fouten maakt maar leermomenten. Ze laten je met een goed gevoel de auto instappen en nemen alle tijd voor je. Ik verheug me iedere keer weer op de volgende rijles!

Jasmijn van den Goorbergh

Top instructeurs super lessen gehad en natuurlijk snel en in 1 keer geslaagd.

Demi Kleij