autorijschool zoetermeer

Autorijschool Zoetermeer

Verkeersschool GoPro, nu ook automaat!

GRATIS PROEFLES *

* Algemene voorwaarden van toepassing

De autorijschool in Zoetermeer, nu ook automaat!

Yes, ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs!

Deze kreet lijkt ver weg, maar nu je dit hebt gelezen kunnen wij je vertellen dat je er al bijna bent. Je wilt je rijbewijs halen en GoPro gaat dit samen met jou realiseren.

Maar……naast het behalen van jouw fel begeerde rijbewijs leren we je meer, veel meer. Dit veel meer krijg je ‘gratis en voor niets’. Bij ons staat namelijk alléén het behalen van je rijbewijs niet centraal. Wij horen je al denken….”huh?”

GoPro gaat verder dan alleen opleiden voor je rijbewijs. Zodra je bij ons je rijbewijs haalt ben je niet alleen een nieuwe automobilist, maar ben je ook:

  • een specialist in de uitvoering en naleving van de landelijke verkeersregels.
  • een zelfverzekerde weggebruiker met een goed inschattingsvermogen en je weet correct te handelen in verkeerssituaties.
  • een ontspannen bestuurder met een perfecte voertuigbeheersing.

Kortom, mensen zullen zich veilig voelen, zodra zij bij jou in de auto stappen en denken; “Dat is er één van Verkeerschool GoPro”!

autorijschool zoetermeer

Eerste examens slagingspercentage 100%

Bekijk CBR Statistieken

Aantal eerste examens met slagingspercentage
Aantal herexamens met slagingspercentage

Veiligheid voorop

Een goede bestuurder rijdt veilig.

Verkeersinzicht

Een goede bestuurder heeft verkeersinzicht.

Zeker van jezelf

Een goede bestuurder is zeker van zichzelf.

Autorijschool Zoetermeer

Bent u op zoek naar een professionele autorijschool in Zoetermeer? Dan bent u zeker bij Verkeersschool Go Pro aan het juiste adres.  Verkeersschool Go Pro geeft met veel plezier autorijlessen. Onze rijschool is een autorijschool met een buitengewone service waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht voorop staat. Bij onze autorijschool Zoetermeer geven wij speciale aandacht voor mensen die last hebben van faalangst, weinig (zelf)vertrouwen of examenvrees hebben.

Onze autorijschool uit regio Zoetermeer biedt u vele voordelen, waaronder ook de volgende:

  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht staan centraal;
  • Bij ons krijg je altijd een gratis proefles;
  • Hoog slagingspercentage

Wilt u meer weten over onze autorijschool uit regio Zoetermeer? Of direct een gratis rijles bij ons afnemen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen. Heeft u bepaalde vragen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

GEEF EEN RIJLES CADEAU VAN ONZE RIJSCHOOL ZOETERMEER

Als u dochter of zoon of een ander familielid 16½ is, wat is er dan leuker dan een gratis rijles kado te geven! Kijk hier op onze gratis proefles pagina.

AUTORIJSCHOOL ZOETERMEER TARIEVEN

Bekijk hier de tarieven op onze tarievenpagina!

OVER ONS:

Verkeersschool GoPro is een verkeersschool die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Verkeersschool GoPro is meer dan alleen autorijles. “Wij leiden zelfverzekerde automobilisten op die de verkeersregels goed kunnen toepassen door hun uitmuntende kennis van wet- en regelgeving. Ze zullen een perfecte voertuigbeheersing en verkeersinzicht ontwikkelen en kunnen adequaat en correct handelen. Bij dit alles staat de verkeersveiligheid centraal”. – alsus rij-instructeur Chantal van den Goorbergh.

De oprichter van Verkeersschool GoPro, Eddy van den Goorbergh, is al ruim 27 jaar rij-instructeur. Hij heeft zich gespecialiseerd in rij- en faalangst (gediplomeerd rij-instructeur) en is getraind in het begeleiden en trainen van leerlingen met een autisme spectrum stoornis. Iedere leerling zal op een persoonlijke manier en allemaal in zijn of haar eigen tempo opgeleid worden tot een professionele automobilist.

© Copyright 2023 Autorijschool Zoetermeer Verkeersschool GoPro - Alle rechten voorbehouden.
Websiterealisatie: Buro Vaders