Maak kennis met onze instructeurs

Verkeerschool GoPro, sinds 1990

Onze ervaren instructeurs werken al jaren met veel plezier en nog steeds vol passie voor hun vak in de rijschoolbranche. Ze zijn in het bezit van een geldige bevoegdheidspas en volgen alle ontwikkelingen rondom rijlessen op de voet, zodat de kennis en bevoegdheid altijd up-to-date is. Samen met jou gaan we ervoor om je rijbewijs te halen als een Pro!

Onze instructeurs

Chantal

Chantal van den Goorbergh startte haar instructeursopleiding in 2015, met theoretische training bij Jongepier Verkeersopleidingen en praktijkervaring onder Eddy. Sinds 2016 is ze gediplomeerd. Met een SPW-achtergrond en managementervaring in de kinderopvang, blinkt ze uit in het overbrengen van kennis en vaardigheden. Ze benadrukt de ernst van haar vak, waarbij verkeersveiligheid centraal staat. Haar leerlingen prijzen haar vriendelijkheid, geduld en deskundigheid. Specialisaties: praktijk- en theorielessen, begeleiding bij autisme spectrum stoornis, rij- en faalangst.

Eddy

Met ruim 30 jaar ervaring heeft Eddy van den Goorbergh duizenden automobilisten opgeleid. Zijn rustige, serieuze en bevlogen aanpak wordt door zowel huidige als oud-leerlingen gewaardeerd. Hij benadrukt het belang van veiligheid boven een rijbewijs en biedt iedere leerling een persoonlijk rijplan aan. Specialisaties omvatten praktijk- en theorielessen, autisme spectrum stoornis, rij- en faalangst, praktijkopleiding voor instructeurs, Commentary Drive en bedrijfstrainingen.

Jeffrey

Met enthousiasme en trots ben ik onderdeel van het GoPro-team. Mijn passie voor coaching en liefde voor auto's maken mijn werk als rijinstructeur elke dag plezierig. Ik begrijp dat rijlessen meer zijn dan het behalen van een rijbewijs; het gaat om veiligheid op de weg. Daarom streef ik naar ontspanning en vertrouwen achter het stuur. Onze rijopleiding bij Verkeersschool GoPro legt de nadruk op vertrouwen, geduld, plezier, oefening en feedback. We zijn hier om jou de beste basis te bieden!

Sanjit

Ik ben Sanjit Chadda, rij-instructeur categorie B sinds 2014 en sinds 2020 zelfstandig bij Verkeersschool GoPro. Met passie en enthousiasme begeleid ik dagelijks leerlingen, elk op hun eigen tempo. Mijn werk is uitdagend en ik spreek meerdere talen: Hindi, Afghaans, Iraans en Urdu. Een solide basis leggen voor veilig rijden is mijn prioriteit; daarom werk ik serieus en streef ik naar een hoog slagingspercentage. Kom gerust langs voor een proefles!

Guido

Sinds 2017 werk ik bij GoPro als rijinstructeur, gespecialiseerd in auto's (B, schakel en automaat). Ik werk parttime en geef samen met Chantal les op onze Audi Q2. We wisselen af als instructeurs, wat ons in staat stelt om het beste uit elke leerling te halen en een hoog slagingspercentage te behalen. Theorie is belangrijk, dus bied ik theoretische ondersteuning aan via filmpjes en tekst, naast praktijklessen. Sinds 01.01.24 is er een ADAS-toets in het praktijkexamen. Bij GoPro leren we je alles, zodat je niet alleen veilig en volledig opgeleid bent, maar ook anderen verbaast met je kennis.

Daarom rij je bij
Verkeersschool GoPro in Zoetermeer

Bij ons draait het niet alleen om het halen van je rijbewijs. We willen van jou een echte Pro maken op de weg, iemand die niet alleen de regels kent, maar ook goed weet hoe je ze toepast.

Als je bij onze rijschool je rijbewijs haalt, word je niet alleen een nieuwe automobilist, maar ook:

Wil jij je rijbewijs halen?

1

Vraag een proefles aan

Kies jij na de proefles voor GoPro? Dan gaan we snel aan de slag en krijg je de proefles van ons cadeau.

2

We plannen telefonisch een proefles en om kennis te maken

We begrijpen dat je het druk hebt. Samen kijken we naar een geschikt moment om kennis te maken.

Audi Q-tron | Verkeersschool Go Pro | Rijschool Zoetermeer | Haal je rijbewijs met onze rijlessen
3

Je rijd een 60 minuten proefles

Na afloop van de proefles geven we je direct een advies voor een pakket. Even nadenken? Dan bellen we nog even.

4

Ga je voor je rijbewijs?

Dan stellen we direct een persoonlijk plan voor je op om effecient en met zelfvertrouwen je rijbewijs te halen!

Leren rijden als een Pro? Start nu met je rijbewijs