Daarom rij je bij
Verkeersschool GoPro in Zoetermeer

Wordt een Pro in
Zoetermeer Voorburg Leidschendam Stompwijk Zoeterwoude Benthuizen Den Haag Pijnacker-Nootdorp Delfgauw Delft Rijswijk Berkel en Rodenrijs Leidschenveen Ypenburg

Bij ons draait het niet alleen om het halen van je rijbewijs. We willen van jou een echte Pro maken op de weg, iemand die niet alleen de regels kent, maar ook goed weet hoe je ze toepast.

Als je bij onze rijschool je rijbewijs haalt, word je niet alleen een nieuwe automobilist, maar ook:

Over Verkeersschool GoPro in zoetermeer

Verkeersschool GoPro is dé rijschool die hoogwaardige kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Bij ons gaat het verder dan enkel autorijles. “Wij vormen zelfverzekerde automobilisten die de verkeersregels niet alleen kennen maar ook uitstekend kunnen toepassen, dankzij hun diepgaande kennis van wet- en regelgeving. Ze ontwikkelen een voortreffelijke voertuigbeheersing en verkeersinzicht, en handelen adequaat en correct. Bij dit alles staat de verkeersveiligheid centraal,” aldus rij-instructeur Chantal van den Goorbergh.

De oprichter van Verkeersschool GoPro, Eddy van den Goorbergh, is al ruim 30 jaar rij-instructeur. Hij heeft zich gespecialiseerd in rij- en faalangst (gediplomeerd rij-instructeur) en is getraind in het begeleiden en trainen van leerlingen met faalangst. Iedere leerling wordt op een persoonlijke en eigen tempo opgeleid tot een professionele automobilist.

Wil je meer weten over rijlessen met focus op faalangst? Neem dan contact met ons op en ontdek waarom Verkeersschool GoPro dé rijschool is waar zelfvertrouwen groeit en successen behaald worden!

Verkeersscholen spelen een cruciale rol in de veiligheid van weggebruikers, ongeacht de vorm van het gebruik van de weg door automobilisten. Zij dragen immers de verantwoordelijkheid voor het effectief opleiden van nieuwe weggebruikers middels auto’s. Bij GoPro ligt de focus op het voortbrengen van goed opgeleide automobilisten, met als primaire doel de bevordering van bovengenoemde veiligheid.

Wij vinden het heel belangrijk om bij te dragen aan een veilig weggebruik, zowel voor bestuurders als voetgangers. Om dit te bereiken leiden wij zelfverzekerde automobilisten op.

Wij geven rijles in Zoetermeer, Voorburg, Leidschendam, Stompwijk, Zoeterwoude, Benthuizen, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Berkel en Rodenrijs, Leidschenveen, Ypenburg en meer

Rijles bij GoPro
De rijschool in Zoetermeer en omstreken

Verkeersschool GoPro bedient niet alleen Zoetermeer, maar ook omliggende plaatsen zoals Voorburg-Leidschendam, Stompwijk, Zoeterwoude, Benthuizen, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Delft, Rijswijk, Berkel en Rodenrijs, Leidschenveen en Ypenburg met kwalitatieve autorijlessen. Onze deskundige instructeurs zijn klaar om je te begeleiden naar het behalen van jouw rijbewijs bij onze rijschool.

Onze instructeurs

Chantal

Er zijn geen fouten, alleen leermomententen

Jeffrey

Je rijexamen met vertrouwen slagen

Chantal

Er zijn geen fouten, alleen leermomententen

Jeffrey

Je rijexamen met vertrouwen slagen

Chantal

Er zijn geen fouten, alleen leermomententen

Jeffrey

Je rijexamen met vertrouwen slagen

Onze Pro's waar we trots op zijn

Uitstekend
Gebaseerd op 86 recensies
C G
C G
16 Januari 2024
Vandaag geslaagd voor mn rijexamen! Dankzij de hulp van Eddy kon ik mn hoofd koel houden en heb ik zelfs onder winterse weersomstandigheden mn rijbewijs gehaald. Ik raad verkeersschool go pro 100% aan!
C A S E Y
C A S E Y
8 Januari 2024
Super goede lessen gehad bij Gopro. Fijne manier van lesgeven en erg duidelijk. Heel erg bedankt!
Marjorie van Putten
Marjorie van Putten
23 December 2023
Niet elke leerling heeft dezelfde manier van lesgeven nodig en dat weet Eddy heel goed. Vanwege mijn zenuwen, faalangst, perfectionisme, you name it, was elke les een hele beproeving. Eddy heeft me verschillende tips en handvatten gegeven om daarmee om te gaan. Zo moest ik elke keer als ik aan rijles, Eddy of examens dacht aan mijn lieve hond denken. Het vergde wat training, maar dat heeft veel geholpen. En na heel wat leermomenten heb ik nu uiteindelijk dat felbegeerde roze pasje, blij mee! Heel erg bedankt, Eddy!
Mario Singerling
Mario Singerling
20 December 2023
Mijn zoon vandaag geslaagd,bij GoPro echt een aanrader lieve en vakbekwaam eigenaar,voor een goede rijschool, een echte aanrader en zeker 5 sterren waard 👌
Dylan
Dylan
20 December 2023
GoPro is een super rijschool! Zowel Chantal, Guido als Eddy zijn top instructeurs. Altijd een vrolijk humeur en geven goed gestructureerd les! Met dank van deze verkeerschool heb ik mijn rijbewijs weten te benachtigen! Ontzettend bedankt!
Lynn Versteeg
Lynn Versteeg
4 December 2023
Super om met deze rijschool te leren. Ze zijn gezellig en helpen waar je vast loopt. Een en al top!
Wendy Brugman-Visser
Wendy Brugman-Visser
30 November 2023
Een geweldige rijschool! Chantal is altijd geduldig en gezellig. Legt alles super goed uit. Dankzij haar is onze zoon in 1x geslaagd 🎉
Lucinda van Leeuwen
Lucinda van Leeuwen
11 November 2023
Goede verkeersschool, ze leggen alles rustig uit, net zo lang tot dat je het door hebt.
Sander Westerhof
Sander Westerhof
7 November 2023
Kan GoPro van harte aanbevelen, perfecte begeleiding!

Leren rijden als een Pro? Start nu met je rijbewijs