autorijschool zoetermeer

Autorijschool Zoetermeer

Verkeersschool GoPro, nu ook automaat!

GRATIS PROEFLES *

* Algemene voorwaarden van toepassing

De Rijschool Zoetermeer, nu ook automaat!

Yes, ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs!

Deze kreet lijkt ver weg, maar nu je dit hebt gelezen kunnen wij je vertellen dat je er al bijna bent. Je wilt je rijbewijs halen en GoPro gaat dit samen met jou realiseren.

Maar……naast het behalen van jouw fel begeerde rijbewijs leren we je meer, veel meer. Dit veel meer krijg je ‘gratis en voor niets’. Bij ons staat namelijk alléén het behalen van je rijbewijs niet centraal. Wij horen je al denken….”huh?”

Rijschool Zoetermeer GoPro gaat verder dan alleen opleiden voor je rijbewijs. Zodra je bij ons je rijbewijs haalt ben je niet alleen een nieuwe automobilist, maar ben je ook:

  • een specialist in de uitvoering en naleving van de landelijke verkeersregels.
  • een zelfverzekerde weggebruiker met een goed inschattingsvermogen en je weet correct te handelen in verkeerssituaties.
  • een ontspannen bestuurder met een perfecte voertuigbeheersing.

Kortom, mensen zullen zich veilig voelen, zodra zij bij jou in de auto stappen en denken; “Dat is er één van Verkeersschool GoPro”!

Eerste examens Rijschool Zoetermeer slagingspercentage 80%

Verkeersschool GoPro scoort bovengemiddeld met alle slagingspercentages.

Helaas zijn de cijfers bij het CBR niet altijd volledig up to date door de Covid situatie. Wilt u meer informatie hierover neem dan gerust contact met ons op.

Veiligheid voorop

Een goede bestuurder rijdt veilig.

Verkeersinzicht

Een goede bestuurder heeft verkeersinzicht.

Zeker van jezelf

Een goede bestuurder is zeker van zichzelf.

Evaringsverhalen Rijschool Zoetermeer:

Super blij met Verkeersschool GoPro. Kijk elke les weer uit met zo’n goede rijinstructeur!

autorijschool zoetermeer leerling

Ik vind het een top rijschool. Ze geven goed les en je leert heel snel. Ik heb het erg naar mijn zin en kijk altijd uit naar de volgende rijles.

Super fijn gelest! Ze geven je duidelijke uitleg ! En in 1x geslaagd!

autorijschool zoetermeer leerling

Beide kinderen van ons zijn super snel geslaagd voor hun rijbewijs. En hebben een leuke leerzame tijd gehad. Nu zijn het beide top chauffeurs. Met dank aan Gopro!

autorijschool zoetermeer leerling

Mijn zoon Youri ook in 1 x geslaagd en dus nu gaat mijn dochter Cindy ook lessen bij Verkeersschool Gopro. Top!

autorijles zoetermeer leerling

Inmiddels 13 jaar mijn Rijbewijs, 0 schades, 0 boetes (even afkloppen). Zegt niet alleen wat over mijn gevoel voor rijden maar zeker over de beste leermeester!

autorijles zoetermeer leerling

Een van de beste die er is! Met geen fouten maar leer momenten. Zeker een aanrader om in een keer je rijbewijs te kunnen halen!

autorijschool zoetermeer leerling

Ik vind verkeersschool GoPro een goede rijschool, omdat je nooit fouten maakt maar leermomenten. Ze laten je met een goed gevoel de auto instappen en nemen alle tijd voor je. Ik verheug me iedere keer weer op de volgende rijles!

autorijschool zoetermeer leerling

Top instructeurs super lessen gehad en natuurlijk snel en in 1 keer geslaagd.

autorijschool zoetermeer leerling

Lisa Van der klis
Lisa Van der klis
2023-03-31
Verkeersschool GoPro is echt een aanrader! Jeffrey heeft veel geduld en neemt de tijd voor een goede uitleg. Ik ben in één keer geslaagd!
Mendi Kerkhof
Mendi Kerkhof
2023-03-07
Goede rijschool en leerzame lessen, Ik ben hier in 1 keer geslaagd!
Janco Van Boven
Janco Van Boven
2023-01-19
Goede rijschool met leuke rij instructeurs altijd gezellig in de auto + heel leerzaam natuurlijk.
yasemin van boven
yasemin van boven
2023-01-19
Deze rijschool heeft serieus nog hart voor dit vak. Zoon kreeg les van sanjit en die was flexibel en prima. Eddy met de proefles voor examen dus top. Dit is zeker aanrader voor je Kids.
Kiki
Kiki
2022-12-14
Rijlessen gevolgd bij Eddy, In één keer geslaagd! Gezellig, altijd rustige uitleg en oefeningen om rust te bewaren, dankjewel!!
Maaike Wijnen
Maaike Wijnen
2022-12-04
Erg goede rijschool!
Stefan De Groot
Stefan De Groot
2022-11-29
Top rijschool, goede instructeurs veel geduld en duidelijke uitleg / instructie. Als ik me rijbewijs ooit een keer kwijt raak, ga ik hier zeker weer terug om 'm opnieuw halen.
Marnix Boelens
Marnix Boelens
2022-11-17
Ik heb met veel plezier mijn lessen gevolgd bij Sanjit! Het wordt je goed uitgelegd, je kan met hem lachen en hij staat altijd voor je klaar! Al met al een hele goede rijschool en een nog betere instructeur!
Julian Beekink
Julian Beekink
2022-09-17
Fijne lessen gehad en hele lieve mensen. En in 1 keer mogen slagen voor mijn rijbewijs!
ayse selma
ayse selma
2022-09-01
In 1 keer geslaagd bij Gopro. Een hele fijne rijschool. Echt een aanrader.

Rijschool Zoetermeer

Bent u op zoek naar een professionele rijschool in Zoetermeer? Dan bent u zeker bij Verkeersschool Go Pro aan het juiste adres.  Verkeersschool Go Pro geeft met veel plezier autorijlessen. Onze rijschool is een autorijschool met een buitengewone service waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht voorop staat. Bij onze autorijschool Zoetermeer geven wij speciale aandacht voor mensen die last hebben van faalangst, weinig (zelf)vertrouwen of examenvrees hebben.

Onze rijschool uit regio Zoetermeer biedt u vele voordelen, waaronder ook de volgende:

  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en individuele aandacht staan centraal;
  • Bij ons krijg je altijd een gratis proefles;
  • Hoog slagingspercentage

Informatie

Wilt u meer weten over onze rijschool uit regio Zoetermeer? Of direct een gratis rijles bij ons afnemen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen. Heeft u bepaalde vragen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

Geef een rijles kado van rijschool Zoetermeer 

Als u dochter of zoon of een ander familielid 16½ is, wat is er dan leuker dan een gratis rijles kado te geven! Kijk hier op onze gratis proefles pagina.

Autorijschool Zoetermeer tarieven:

Bekijk hier de tarieven op onze tarievenpagina!

Over ons:

Verkeersschool GoPro is een verkeersschool die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Verkeersschool GoPro is meer dan alleen autorijles. “Wij leiden zelfverzekerde automobilisten op die de verkeersregels goed kunnen toepassen door hun uitmuntende kennis van wet- en regelgeving. Ze zullen een perfecte voertuigbeheersing en verkeersinzicht ontwikkelen en kunnen adequaat en correct handelen. Bij dit alles staat de verkeersveiligheid centraal”. – alsus rij-instructeur Chantal van den Goorbergh.

De oprichter van Verkeersschool GoPro, Eddy van den Goorbergh, is al ruim 27 jaar rij-instructeur. Hij heeft zich gespecialiseerd in rij- en faalangst (gediplomeerd rij-instructeur) en is getraind in het begeleiden en trainen van leerlingen met een autisme spectrum stoornis. Iedere leerling zal op een persoonlijke manier en allemaal in zijn of haar eigen tempo opgeleid worden tot een professionele automobilist.

© Copyright 2023 Autorijschool Zoetermeer Verkeersschool GoPro - Alle rechten voorbehouden.
Websiterealisatie: Buro Vaders